Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5

Nieuwbouw

Het huis van je dromen laten bouwen! We hebben er allemaal wel is over gedroomd toch?  Jouw fantasie werkelijkheid zien worden en een plek creëren waar jij je thuis voelt. Jij bent hier omdat je die stap gaat maken. En wij zijn hier om jou van A tot Z in dit proces te begeleiden en ontzorgen. 

 

Highwoods is jouw nieuwbouw aannemer voor kleine en grote projecten.

Voordelen
0 +
Succesvolle projecten
0 +
Jaar ervaring
0 %
Inzet

Wij staan voor je klaar!

Nieuwbouw biedt een scala aan mogelijkheden! Je kunt als nieuwe bewoner of eigenaar tot in de kleinste details bepalen hoe jouw droomhuis of bedrijfspand eruit komt te zien. Door samen goed na te denken over de bouwconstructie, de ideale indeling, het gebruik van materialen en duurzame oplossingen creëren we een woon/werk-situatie waar je van droomt. Voor nu en in de toekomst. Highwoods stelt speciaal voor jouw nieuwbouwproject een team van specialisten samen. Een vakkundig en hecht team dat bouwt aan jouw droom. 

Van A tot Z

Goed voorbereid met highwoods

Bij Highwoods profiteer je van jarenlange kennis en ervaring van een team aan professionals. Een van de belangrijkste beslissingen in je leven maken doe je niet tenslotte niet zomaar! We laten niks aan het toeval over door te beginnen met een gefundeerd bouwkundig advies. Door jouw visie te koppelen aan de mogelijkheden en uitdagingen zorgen we voor het best mogelijke resultaat.

Direct jouw advies aanvragen

Waar wil je advies over?

Een medewerker van Highwoods op gele achtergrond

Het bouwproces. Van A tot Z

Een huis laten bouwen en je ervaart nog allerlei drempels? Nergens voor nodig. Bij Highwoods werken we met een concreet stappenplan voor jouw nieuwbouwproject. 

Kies je een zelfbouwkavel uit, dan moet je nieuwbouwhuis voldoen aan eisen van de gemeente waar je zoekt. Voor een welstandsvrije kavel geldt dat je naar eigen wens mag bouwen. Alleen het bestemmingsplan en de maximale afmetingen van het huis staan vast.

Na het vinden van de geschikte kavel gaan we samen met jou starten aan het ontwerp van jouw huis.  Al jouw wensen worden in kaart gebracht in de bouwtekeningen zodat we een omgevingsvergunning kunnen aanvragen bij de gemeente.

Voordat je gaat bouwen moet er eerst officieel goedkeuring zijn vanuit de gemeente. Er wordt onderzocht of het ontwerp voldoet aan de voorwaarden die er gelden voor milieu, ruimte en wonen.

Is de omgevingsvergunning goedgekeurd door de gemeente? Dan kan de bouw bijna gaan beginnen! Om de belangrijkste afspraken vast te zetten stellen we samen het bouwbestek op en tekenen de aannemersovereenkomst. Hierin staan de budgetten, de bouwtermijn, de ontbindende voorwaarden en de limiet voor stelposten. Dit zijn kosten die pas duidelijk worden bij de uitvoering van de bouw.

Het is zover, de bouw van jouw droomhuis gaat nu echt beginnen! Wij streven het doel na om zo veel mogelijk te ontzorgen en jou een thuis te geven waar je altijd van hebt gedroomd . DDit bereiken we door heldere communicaite met jou en een scherp oog te behouden op kwaliteit en verwachtingen tijdens het bouwproces. Zo bereiken we samen het beste resultaat. Is de bouw afgerond, dan zijn we klaar voor de oplevering. Maar dan zijn we er nog niet! Highwoods biedt de nazorg die je verdiend

Wij leveren nieuwbouw met nazorg

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom hecht Highwoods waarde aan duidelijke communicatie met jou. We blijven controleren of alles voldoet aan de kwaliteitsnormen en verwachtingen. Hierdoor kan een groot deel van de nazorg in de bouw al worden voorkomen. Er kunnen zich situaties voordoen dat nazorg noodzakelijk is. Is dit het geval, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en adequaat wordt opgelost.

Recente projecten

Wat klanten over ons zeggen

Waarbij wij jou nog meer kunnen helpen