Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5
Onze cultuur

De Bouwstenen van Highwoods

WIJ ONTZORGEN VAN A TOT Z

Het bouwtraject met vertrouwen beleven, dat is het doel van deze bouwsteen. Van de start tot de oplevering en daarna. Dit doen wij door samen met de klant in kaart te brengen waar de uitdagingen liggen. Bijvoorbeeld in het budget, de planning, de communicatielijnen of materialen. Wij staan voor eerlijke en heldere communicatie en zijn een centraal aanspreekpunt voor de klant. Dit is voor ons de ‘normale’ manier van werken.

Wij WERKEN TRANSPARANT

Transparant werken is de basis voor een goede samenwerking. Zowel binnen Highwoods als samen met de klant. Door open en eerlijk te zijn naar elkaar, al zijn het de kleinste details, streven wij ernaar om het werkklimaat zo veilig en fijn mogelijk te maken. Een werkklimaat waarin we elkaar successen gunnen, naar elkaar luisteren, feedback waarderen en weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

WIJ LEVEREN KWALITEIT

Nieuwbouw, verbouw en renovatie vraagt een flinke investering. Dan is het dus niet gek dat je kwaliteit verwacht. Bij Highwoods kenmerken wij kwaliteit als: ‘streven naar het overtreffen van de verwachtingen en de gestelde normen’. Dit doen wij door niet alleen te focussen op producten, maar met name op de proceskwaliteit. Dit is waarin Highwoods zich onderscheid. Het bepaald ten slotte voor het grootste deel het eindresultaat.

WIJ WERKEN SAMEN

Elk project en elke samenwerking is anders. Dit vraagt dus ook om het nodige aanpassingsvermogen. Dit klinkt logisch maar wordt met regelmaat onderschat. Wij werken daarom vanuit een persoonlijke benadering, toegankelijk en van mens tot mens. Zowel intern als extern richting klanten toe. Daarin zijn we allemaal gelijk en ontstaan de beste eindproducten.

Wij denken in oplossingen

Een goed resultaat staat of valt met oplossingsgericht denken. Vanaf de start van de samenwerking tot ver na de oplevering. Wij onderscheiden ons door dit al preventief toe te passen. Het zit in ons DNA om mogelijke uitdagingen al vroegtijdig in kaart te brengen waardoor we zo efficiënt mogelijk kunnen werken en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit is vanuit ons perspectief de oplossing voor elke uitdaging die wij tegenkomen.

Wij hebben Passie voor bouwen

Passie voor bouwen, dat moet in je zitten! Wij zijn 10 jaar geleden gestart met het maken van steigerhouten meubels. Weekenden, avonden en soms zelfs nachtenlang doorhalen. Waarom? Omdat we het leuk vinden, zo simpel is het.  Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het, al zeggen we het zelf, mooiste en leukste bouwbedrijf in Bunnik en omstreken. Wij hebben van onze passie ons beroep kunnen maken. Nu maken we vanuit onze passie dromen waar!