Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5
Aannemer Utrecht

Aannemer Utrecht

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer in Utrecht? Voor een verbouwing en renovatie ben jij bij Highwoods aan het juiste adres. We zijn trots dat zowel particulieren als bedrijven al geruime tijd kiezen voor Highwoods. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen, hebben kennis over duurzaamheid en focussen op samenwerking.

Neem vrijblijvend contact op en ervaar waarom Highwoods de beste keuze is voor aannemerswerk in Utrecht.

Waarom kiezen voor Highwoods?

Succesvolle projecten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Inzet
0 %

Highwoods, wij leveren kwaliteit

Highwoods is een toonaangevende aannemer in Utrecht met het doel om bij elk project jouw verwachtingen te overtreffen. Dit houdt ons werk leuk! Wij onderscheiden ons door te focussen op duurzaamheid en de kwaliteit tijdens het gehele bouwproces.  Door elke stap met de gestelde kwaliteitsnormen af te ronden zorgen wij altijd voor het gewenste eindresultaat bij renovaties en verbouwingen

Aannemersbedrijf in Utrecht

U zoekt een betrouwbaar aannemersbedrijf in Utrecht? Welkom bij Highwoods! Wij zijn blij te mogen vermelden dat vele particulieren en bedrijven in Utrecht en omgeving ons vertrouwen met de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van een kantoortransformatie tot een badkamerrenovatie en van het plaatsen van een dakkapel tot het uitbouwen van een woning. Wij staan klaar om jou te helpen. 

 

Highwoods onderscheid zich. Wij zijn namelijk zowel een aannemersbedrijf als een bouwbedrijf in Utrecht. Wij kunnen hierdoor de garantie bieden dat jouw bouwproject van begin tot eind vakkundig wordt gecoördineerd en uitgevoerd.

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Locatie bezoek

Een bouwproject in Utrecht? We komen graag langs om kennis te maken op locatie. Hier bespreken we de plannen en brengen we de mogelijkheden in kaart. Zet jij de koffie alvast klaar?

2. Advies op maat

Na het locatiebezoek brengen we voor jouw project een advies uit op maat en leggen we concrete afspraken vast.

3. Offerte & planning

Is het advies naar wens? Geweldig! Tijd om de offerte en planning te maken. Deze bespreken we stap voor stap met jou zodat je weet wat je kunt verwachten. Lekker transparant.

4. Aan de slag!

Hier hebben we allemaal op gewacht. Het project gaat starten! Tijdens het proces zullen we regelmatig contact hebben om de kwaliteit te waarborgen en de verwachtingen scherp te houden.

5. Oplevering en evaluatie

Voldoet alles aan jouw verwachtingen en ben je blij? Dan is het tijd voor de oplevering. Tot slot volgt een korte evaluatie over uw ervaring met Highwoods. Tijd voor champagne!?

6. Nazorg

Ontstaan er na de opleveringen uitdagingen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat dit snel en adequaat wordt opgelost. Dit zit standaard in onze service.

Uitgelichte dienst

Jouw aannemer voor een badkamer renovatie in Utrecht

Ben je op zoek naar een een aannemer in Utrecht voor een nieuwe badkamer? Of wil je jouw huidige badkamer renoveren en verbouwen? Dan is het is van essentieel belang om een ervaren badkameraannemer in te schakelen. Bij Highwoods kunnen wij jou de zekerheid bieden van kennis en expertise op het gebied van leidingwerk, timmerwerk, tegelwerk en stucwerk. Daarnaast staan wij ook klaar om advies te geven over duurzaamheid, indeling en materialen, zodat jij de beste keuzes kunt maken.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij je langs om je te helpen.

Uitgelichte dienst

Starten met een keukenrenovatie? Wij zijn jouw aannemer in Utrecht

Is jouw keuken aan vernieuwing toe? Highwoods is jouw aannemer in Utrecht voor keuken renovaties en plaatsing. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen om alleen de keukendeurtjes te vervangen en een nieuw keukenblad te plaatsen. Droom jij groter? Dan kun je kiezen om jouw huidige ruimte om te toveren tot een een schitterende woonkeuken met kookeiland voor vrienden en familie.  Wij denken met je mee en voorzien je daarom graag van een passend advies

 

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een gratis offerte aan.

Bekijk al onze diensten

Recente projecten

Wat klanten over ons zeggen

Direct jouw advies aanvragen

Waar wil je advies over?

Een medewerker van Highwoods op gele achtergrond

Ontdek het bij Highwoods