Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5
Aannemer Hilversum

Aannemer Hilversum

Highwoods verzorgt als aannemer en bouwbedrijf in Hilversum al jaren de meest uitdagende renovaties en verbouwingen voor bedrijven en particulieren. Wij streven altijd naar een gegarandeerd hoog niveau van afwerking en service en zijn specialist in het integreren van duurzame oplossingen. 

Waarom kiezen voor Highwoods?

Succesvolle projecten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Inzet
0 %

Highwoods, De aannemer die ontzorgt

Onze ervaren professionals luisteren aandachtig naar jouw wensen, eisen en verwachtingen. We nemen de tijd om jouw visie te begrijpen en staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Door open communicatie en overlegmomenten zorgen we ervoor dat jij elke stap in het bouwproces zonder zorgen en met vertrouwen beleefd.

Bouwbedrijf en aannemer in Hilversum onder één dak

Highwoods is een aannemer en een bouwbedrijf in Hilversum. Wij werken met een vaste groep specialisten waardoor wij zowel de coördinerende als uitvoerende rol kunnen vervullen.

Hierdoor kunnen wij het project van begin tot eind goed beheersen en hanteren een duidelijke werkwijze. Dit resulteert in een efficiënte en gestroomlijnde uitvoering, waarbij alle aspecten van het bouwproject zorgvuldig worden gemanaged.

Onze werkwijze in 6 stappen

1. Locatie bezoek

Een bouwproject in Hilversum? We komen graag langs om kennis te maken op locatie. Hier bespreken we de plannen en brengen we de mogelijkheden in kaart. Zet jij de koffie alvast klaar?

2. Advies op maat

Na het locatiebezoek brengen we voor jouw project een advies uit op maat en leggen we concrete afspraken vast.

3. Offerte & planning

Is het advies naar wens? Geweldig! Tijd om de offerte en planning te maken. Deze bespreken we stap voor stap met jou zodat je weet wat je kunt verwachten. Lekker transparant.

4. Aan de slag!

Hier hebben we allemaal op gewacht. Het project gaat starten! Tijdens het proces zullen we regelmatig contact hebben om de kwaliteit te waarborgen en de verwachtingen scherp te houden.

5. Oplevering en evaluatie

Voldoet alles aan jouw verwachtingen en ben je blij? Dan is het tijd voor de oplevering. Tot slot volgt een korte evaluatie over uw ervaring met Highwoods. Tijd voor champagne!?

6. Nazorg

Ontstaan er na de opleveringen uitdagingen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat dit snel en adequaat wordt opgelost. Dit zit standaard in onze service.

Aannemer Hilversum voor bouwkundig advies

Als toonaangevende aannemer in Hilversum willen wij benadrukken dat een bouwkundig advies essentieel is. Zo draagt dit bij aan een nauwkeurige projectplanning en het beheersen van de kosten. Veel mensen ervaren de negatieve gevolgen door het gebrek aan kennis en ervaring, zoals het overschrijden van het budget. Het inwinnen van bouwkundig advies resulteert in de meeste gevallen dus in kostenbesparingen en draagt bij aan het vertrouwen in het bouwproject. 

 

Ben jij geïnteresseerd in een bouwkundig advies? Bekijk hier alle voordelen en kom erachter wat het jou oplevert. 

Uitgelichte dienst

Aannemer Hilversum voor een traprenovatie

De trap is een essentieel onderdeel van jouw interieur, dat de eerste indruk van jouw hal of woonkamer beïnvloedt. Als aannemer in Hilversum voor traprenovaties richten wij ons op vier pijlers, waarbij functionaliteit en veiligheid de basis vormen. We zorgen voor een aangenaam hoogteverschil tussen de treden en geschikte materialen om de veiligheidsrisico’s te minimaliseren. Het comfort en het design van de trap worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Kies je voor klassiek, modern of landelijk? Met de juiste mix van materialen is er voor iedereen de perfecte trap mogelijk. 

 

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een gratis offerte aan.

Bekijk al onze diensten

Recente projecten

Wat klanten over ons zeggen

Direct jouw advies aanvragen

Waar wil je advies over?

Een medewerker van Highwoods op gele achtergrond

Ontdek het bij Highwoods