Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5

Keukenrenovatie Utrecht

Ga snel naar

Keukenrenovatie Utrecht

Jouw keuken verbouwen of renoveren in de regio Utrecht

De keuken, in veel huishoudens toch wel het kloppende hart! Een plek waar iedereen samen kan komen en een centrum van gezelligheid biedt. Maar soms is het tijd voor verandering. Ook voor jou? 

 

Ben jij bijvoorbeeld uitgekeken op de huidige indeling van jouw keuken? Of heb je net een nieuw huis gekocht en moet de keuken een centrale rol gaan spelen in jouw ruimte, dan is een keukenrenovatie of keukenverbouwing de oplossing voor jou. Allereerst is het belangrijk om te bepalen of het gaat om een renovatie, bijvoorbeeld een nieuwe look met een verbeterde indeling. Of gaat het om een verbouwing? Bijvoorbeeld het verplaatsen van muren, vergroten van de ruimte zodat je dat keukeneiland kan plaatsen waar je altijd van hebt gedroomd. Het proces start dus altijd met een goed idee, en nog een beter plan. 

 

Ons team in Utrecht, gespecialiseerd in keukenrenovaties, staat klaar om samen met jou een plan te maken om de ruimte te creëren die aan alle wensen voldoet om de droomkeuken te plaatsen. We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek

 

Liever vandaag al beginnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Patrick van der wijk

Een absolute aanrader!

Vanaf het eerste contact hadden wij een positief gevoel bij de heren van Highwoods. Ze waren scherp, stelden goede vragen, dachten met ons mee en hanteerden een transparante open offerte. Allemaal zaken die voor, tijdens en na de verbouwing enorm hebben geholpen om een mooi eindresultaat te bereiken. We raden Highwoods dan ook aan een ieder aan als je met een gerust hart een verbouwing uit handen wil geven!

Keuken verbouwen? Transformeer jouw woning

Zoals de titel al aangeeft, kun je met een keukenverbouwing een ruimte echt transformeren. Creëer een volledig nieuwe indeling voor de ruimte en ontdek hoe ingrijpende veranderingen kunnen leiden tot een droomkeuken. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om esthetiek; je kunt ook de functionaliteit van de ruimte maximaliseren. Overweeg het toevoegen van praktische elementen zoals een keukeneiland of een bar. Misschien wil je zelfs de ruimte vergroten door een muur te verplaatsen of te verwijderen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De voordelen van een keuken verbouwing

Een maatwerk ruimte

De volledige ruimte is aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Duurzaamheid

De volledige ruimte energiezuinig maken. Zowel bouwkundig als door het gebruik van energiezuinige apparatuur.

Waardestijging

Een goede keuken kan de waarde van jouw woning verhogen.

Verbeterde functie

Een verbouwing biedt de kans om het gebruiksgemak te verbeteren.

Voldoening

Je creëert een ruimte die volledig aansluit bij jouw wensen.

Waar moet je op letten bij de verbouwing van je keuken?

We voorzien je graag van goed advies, omdat een verbouwing vaak gepaard gaat met bijkomende werkzaamheden.

Upgrade jouw woning met een keukenrenovatie

Ben je tevreden met de indeling van je keukenruimte, maar wil je graag een nieuwe uitstraling creëren? Misschien verlang je naar een nieuwe ‘look and feel’, strakke wanden, of een prachtig spanplafond? Dan is een keukenrenovatie de perfecte oplossing. Het levert een geweldig resultaat op, maar is minder ingrijpend dan een volledige verbouwing. Bij een renovatie richten we ons hoofdzakelijk op het gereedmaken van de ruimte. We verzorgen alle benodigde werkzaamheden, van stucwerk, tegel- en leidingwerk tot elektriciteits- en schilderwerk. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat de keuken naadloos geplaatst kan worden.

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken of aanpassingen aan je huidige keuken, werken we samen met betrouwbare partners. Samen stellen we jouw ideale keuken samen of transformeren we je bestaande keuken. Zo profiteer je van de expertise op het gebied van renovaties en keukens, waarbij wij jou volledig ontzorgen van A tot Z.

De voordelen van een keukenrenovatie

Kostenbesparend

Verbeter de uitstraling en functionaliteit van je keuken zonder grote structurele veranderingen.

Snel genieten

Renovaties kunnen in een kortere tijd gerealiseerd worden.

Waardestijging

Een goede keuken zorgt voor waardestijging van jouw woning.

Duurzaam

Door hergebruik van materialen kun je bijdragen aan het verminderen van sloopafval. Je kunt de oude keuken uiteraard ook verkopen!

Wat kost een keukenrenovatie

Wist je dat jij degene bent die de meeste invloed kan uitoefenen op de kosten van een keukenrenovatie- of verbouwing? Bij Highwoods gaan we samen de offerte opstellen aan de hand van jouw wensen en behoeften. Geen verborgen kosten. Dat is wel zo fijn.

Je hebt de keuze voor het type keuken, het materiaalgebruik en misschien nog wel het belangrijkste: De aannemer! Er zijn als consument een aantal belangrijke factoren waar je echt rekening mee moet houden. We zetten ze voor jou op een rijtje, zo weet jij waar de kosten op gebaseerd zijn:

1. De expertise van de aannemer

De keuze voor een aannemer is cruciaal! Voor goed personeel betaal je doorgaans een hogere vergoeding. In bijna alle gevallen wordt deze investering snel terugverdiend. Bijvoorbeeld door de kwaliteit van het werk en de afwerking en een effectief risicomanagement. Zo verminder je de kans op complicaties en voorkom je onnodige kosten achteraf.. Ook hebben goede aannemers vaak een sterk netwerk van goede  leveranciers waardoor je volledig wordt ontzorgd en de garantie hebt op kwaliteit en een goed bouwproces.

2. Renoveren of verbouwen

Bij het vernieuwen van jouw keuken is het belangrijk om het onderscheid te maken tussen renoveren en verbouwen. Renoveren, waarbij je bestaande elementen opknapt en aanpast, kan vaak kostenefficiënter zijn dan een volledige verbouwing, waarbij je de keuken volledig opnieuw opbouwt. Terwijl renovatie doorgaans minder ingrijpend is en dus minder kost, kan een verbouwing leiden tot hogere uitgaven. Het voordeel is wel dat je de ruimte echt kan transformeren, en dit is bij een renovatie beperkt.

3. De omvang van de ruimte

Dit klinkt als een inkoppertje, maar we willen het toch graag benoemen. Hoe groter de ruimte is, des te hoger de kosten zijn. De volledige ruimte zal bij een verbouwing of renovatie worden aangepakt om het optimale resultaat te behalen. Dit vereist meer materialen en manuren. Maar het belangrijkste, dit zorgt ervoor dat jouw droomkeuken en de ruimte tot in de puntjes is afgewerkt!

Gratis advies van Highwoods

Je wilt uiteraard weten wat een renovatie gaat kosten bij Highwoods. Neem vrijblijvend contact op en vraag advies aan. Wij komen graag op locatie kijken en je bent welkom bij ons op kantoor om jouw project te bespreken.

Direct jouw advies aanvragen

Waar wil je advies over?

Een medewerker van Highwoods op gele achtergrond

Ontdek het bij Highwoods

Recente projecten