Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5/5

5/5

Badkamer renovatie Utrecht

Ga snel naar

Badkamer renovatie in de regio Utrecht

Wil jij een badkamer creëren om tot rust te komen en te genieten van luxe, of is het een praktische beslissing? De keuze voor een nieuwe badkamer kan voor iedereen anders zijn. Ons team in Utrecht, gespecialiseerd in badkamerrenovaties, staat klaar om samen met jou een plan te maken om de badkamer te realiseren die aan alle wensen voldoet. We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek.

 

Highwoods is al ruim 10 jaar een begrip als bouwbedrijf en aannemer in Utrecht voor het verbouwen en renoveren van badkamers. Zo zijn wij enorm trots op onze 100% tevredenheidsscore. Met onze aanpak kies jij voor een zorgeloos proces en profiteer je van vaklieden die werken met de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Liever vandaag dan morgen beginnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Patrick van der wijk

Een absolute aanrader!

Vanaf het eerste contact hadden wij een positief gevoel bij de heren van Highwoods. Ze waren scherp, stelden goede vragen, dachten met ons mee en hanteerden een transparante open offerte. Allemaal zaken die voor, tijdens en na de verbouwing enorm hebben geholpen om een mooi eindresultaat te bereiken. We raden Highwoods dan ook aan een ieder aan als je met een gerust hart een verbouwing uit handen wil geven!

De voordelen van een badkamer renovatie

Renoveren of verbouwen van een badkamer kan enorme voordelen opleveren. Maar dit hangt wel af van de motieven om dit te doen. Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer letten we daarom heel goed op jouw wensen en geven we advies over de voordelen die voor jou van toepassing kunnen zijn.

De voordelen op een rijtje

Een nieuwe stijl

Volledig af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften en stijl

Een badkamer renovatie biedt jou de unieke kans om samen met ons je badkamer te personaliseren. Van de mooiste materialen tot de indeling en het lichtplan die de sfeer bepalen. Jij bent uniek als het gaat om specifieke wensen. Daarom bieden we ook bouwkundig advies en begeleiding door onze specialisten zodat we zeker weten dat alle wensen ook bouwkundig mogelijk zijn.

 

Zo creëer jij met onze hulp een badkamer die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu kiest voor een vrijstaand bad met de look and feel van een echte spa, of een open ruimte met douche en veel opbergmogelijkheden, het kan allemaal.

Waardeverhoging

Verhoog de marktwaarde met een badkamer renovatie

Wil jij geld verdienen aan de investering in een badkamerrenovatie? Wij snappen dat dit tegenstrijdig klinkt maar het kan zomaar! Wist jij bijvoorbeeld dat:

Dit komt doordat jouw woning in waarde stijgt als er een goede badkamer aanwezig is. Een badkamer renovatie, uitgevoerd door Highwoods, kan dus een significante bijdrage leveren aan de verhoging van de marktwaarde van jouw huis!

 

Een stijlvolle en functionele badkamer staat hoog op de lijst van prioriteiten voor nieuwe kopers, waardoor dit een van de belangrijkste ruimtes is om te investeren. Een gerenoveerde badkamer, aangepast aan moderne behoeften en voorzien van hoogwaardige afwerkingen, maakt niet alleen je dagelijks leven comfortabeler, maar spreekt ook potentiële kopers aan. Onze expertise zorgt ervoor dat de algehele marktwaarde van je huis flink kan verbeteren. Met Highwoods kies je dus voor een slimme investering die in de toekomst een voordeel oplevert bij een verkoop van het huis.

Comfort en toegankelijkheid

Verbeter het comfort en de toegankelijkheid van de badkamer

Comfort in een badkamer verbeteren gaat verder dan het toevoegen van luxe materialen en technologische snufjes. Bij Highwoods leggen we comfort uit als een ruimte die veilig en functioneel is en daarbij voldoet aan de verwachtingen die jij stelt.

 

Zo kan functionaliteit ook een cruciaal element zijn in badkamers. Bijvoorbeeld voor doelgroepen die fysieke beperkingen hebben. Bij Highwoods integreren we slimme oplossingen die passen bij jouw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche zonder drempels, verhoogde toiletten of een indeling die genoeg bewegingsvrijheid geeft.

Efficiënt en duurzaam

Verlaag kosten door efficiënt en duurzaam renoveren

Efficiënt renoveren, een term waar wij van houden! Bij Highwoods bespaar je op kosten omdat wij elke verbouwing of renovatie zo efficiënt mogelijk aanpakken. Zo beginnen we met een grondige planning om geen onnodige tijd te verliezen. Ook geven we een duidelijk advies met het doel om kosten te vermijden die voortkomen uit verkeerde ontwerpen of eerder gedane aannames.

 

Het integreren van duurzame oplossingen speelt ook een cruciale rol in badkamerrenovaties. Door deze oplossingen streven wij ernaar om onze klanten de beste waarde te bieden voor korte en lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan energie-efficiënte oplossingen als ledverlichting of duurzame materialen die over 20 jaar nog net zo mooi zijn als nu!

 

Zo creëren we een badkamer, afgestemd op jouw behoeften voor nu en in de toekomst.

Wat kost een badkamer renovatie?

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel, namelijk: de kosten voor een badkamerrenovatie bepaal jij voor een groot deel zelf. Natuurlijk zijn er kosten zoals werkuren en materialen maar de kosten blijven afhankelijk van veel meer factoren waar jij als bewoner de meeste invloed op hebt. We lichten een paar factoren voor je uit.

Welke factoren bepalen de kosten voor mijn badkamerrenovatie?

Expertise van de werknemers

Dit is meteen één van de belangrijkste factoren. Voor goed personeel betaal je een hogere prijs. In bijna alle gevallen verdien je dit snel terug. Bijvoorbeeld door de hoge mate van kwaliteit, risicobeheer, efficiënt werken en het hebben van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Let dus goed op: Goedkoop kan in veel gevallen duurkoop zijn.

Bouwkundige aanpassingen

Dit gaat verder dan de cosmetische aanpassingen. Bouwkundige aanpassingen zijn de aanpassingen in het fundament van de ruimte, bijvoorbeeld het veranderen van de indeling, het opnieuw aanleggen van leidingwerk, het aanbrengen van ventilatiesystemen en het installeren van nieuwe ramen in de ruimte.

Kwaliteit van materialen

“Luxe” materialen zoals natuursteen, marmer en innovatieve snufjes verhogen de kosten. Wil je de kosten drukken dan zijn er natuurlijk budgetvriendelijke opties beschikbaar.

De omvang van de badkamerrenovatie

De omvang van het project bepaalt in grote mate de kosten. Dit is natuurlijk logisch te verklaren. Hoe groter de ruimte, des te meer materiaal en werkuren er nodig is om het project af te ronden.

Gratis advies van Highwoods

Je wilt uiteraard weten wat een renovatie gaat kosten bij Highwoods. Neem vrijblijvend contact op en vraag advies aan. Wij komen graag op locatie kijken en je bent welkom bij ons op kantoor om jouw project te bespreken.

Direct jouw advies aanvragen

Waar wil je advies over?

Een medewerker van Highwoods op gele achtergrond

Recente projecten